"Å skrive, jeg kan ikke. Ingen kan. Det må sies: Man kan ikke. Og man skriver."

- Marguerite Duras

Felles for oss mennesker er at vi har behov for å uttrykke oss, nå fram med det til andre, bli sett og forstått. For meg er skriving en essensiell del av mitt uttrykksbehov. På mange måter er det som å puste. I skrivingen kan jeg uttrykke det jeg ikke har ord for – gjennom ordene. For meg er det en menigsfull selvmotsigelse. Ord og språk er kraft – om du vil bli forfatter, bevege deg innen poesien, skrive saktekster, leserinnlegg, klagebrev eller kjærlighetssanger, som mennesker forholder vi oss alle til det skrevne ord.

Som skrivende trenger du penn og papir eller pc. Du trenger kanskje motivasjon og veiledning, å finne andre innganger til ditt eget skriveunivers.

Der kan jeg hjelpe deg!

Kulturkræsj_gatefestival_sandefjord.JPG

Foto: Helen Karlsen

Fortløpende tilbud

# Finn ditt skriveliv!

Et individuelt tilpasset opplegg for deg som skriver eller vil komme i gang.

Skriver du og føler at du ikke kommer videre? Lurer du på hva som er bra eller dårlig med teksten din?

Kommunikasjonen foregår via email og telefon.

Ta kontakt for detaljert info.

"Mine litterære karakterer har blitt tydeligere, mer troverdige og levende. Jeg har blitt mer motivert og moden for å fortsette med boken jeg holder på å skrive. Liselotte har omtanke for det skrevne ord." Monica Ekelund

# Finn ditt skriveliv! For deg som har et bokprosjekt på gang

Har du et ønske om å realisere et bokprosjekt? Vet du ikke helt hvordan du skal komme i gang eller videre? Sitter du fast og lurer på hvilken retning skriveprosjektet ditt kan ta? 

Trenger du jevnlig, begrunnet, konstruktiv tilbakemelding? Er det et mål for deg å ferdigstille et førsteutkast eller en god grovskisse av bokmanuset ditt?

 

Dette er et individuelt tilpasset opplegg som vi sammen skreddersyr for deg, ditt unike prosjekt og din skrivesituasjon. Det foregår via mail og telefon, så du kan befinne deg hvor som helst. Ta kontakt hvis du vil høre mer. Mobil 97091877 eller mail liselotte@steinwender.no

"Liselotte løftet meg samtidig som hun påpekte svakheter og utydeligheter i tekstene mine og hjalp meg med å gå dypere inn i stoffet. Tilbakemeldingene hun ga var alltid samvittighetsfulle og direkte. Liselotte er seriøs og har humor!"

Kari Hoff

Planlagte kurs/opplegg høsten 2020

# Skrivekurs ”Skriv! Tekstene finnes i deg selv”

6 torsdager kl 18-19.30 med start 15. oktober

Et eget rom, Kirkegata 8, 3211 Sandefjord

Mennesker har behov for å uttrykke seg, og for noen av oss er skriving en viktig kanal. Om vi skriver mye eller lite, har utgitt bøker eller drømmer om det, eller har andre hensikter med skrivingen. Skriver du godt? Dårlig? Begge deler stemmer. Skriving kan vi trene på, kultivere, leke og eksperimentere med. Den gode nyheten er at vi ikke trenger å finne på eller ha fantastisk fantasi, tekstene finnes allerede i deg. Her får du hjelp til å finne fram til tekstene - gjennom skriveøvelser, igangsettere, nye idéer og samspill. Maks 8 deltakere.

# Skreddersydde opplegg

Individuelt eller grupper.

Er du klar for inspirasjon, å prøve noe nytt, å utfordre deg selv?

Vil du/dere arbeide målrettet med skriving?

Har du/dere spesielle ønsker for en dag, en helg eller et opplegg som strekker seg over lengre tid innen skriving?

Ta kontakt så kan vi snakke om det!

Mobil 97091877 eller mail liselotte@steinwender.no

# Norsk for viderekomne

8 onsdager kl 18-19.30 med start 14. oktober

Et eget rom, Kirkegata 8, 3211 Sandefjord

 

Har du annet morsmål enn norsk, har du kanskje bodd lenge i Norge og snakker og forstår (ganske) godt og ønsker å utvikle deg videre: Muntlig, skriftlig, øke forståelsen og språkkunnskapen din? Opplegget tilpasses den enkeltes ønsker og behov. Hyggelig og uformelt. Maks 8 deltakere.